Oslonite se na najviši nivo performansi i dostupnosti uz našu punu ekspertsku podršku i garanciju na nivou servisa.

Kvalitet i garancija

Danas zeleni serveri ne pokazuju samo odgovornost, s' obzirom na masovno zagađenje stvoreno od strane hosting centara podataka - to je neophodno za svaku renomiranu hosting kompaniju! Podržavamo zelenu inicijativu!

Mi sami kreiramo naše servere! Da, običaj! Naš tim stručnjaka za hardver gradi svaki naš server Enterprise klase u zavisnosti od svrhe servera. Ostajemo na vrhu najnovijih tehnologija i koristimo najnoviji serverski hardver koji je dostupan na tržištu. Prolazimo kroz sveobuhvatan proces verifikacije dobavljača i osiguravamo da svi naši serveri koriste najnovije i najveće komponente i proizvode maksimalne performanse po kubnom inču i tako maksimiziraju efikasnost servera!

Efikasne komponente koje su po snazi i pouzdanosti ekvivalentne komponentama koje nisu energetske efikasnosti. Od napajanja do stvarne memorije i komponenti procesora sve unutar našeg servera ima oznaku GREEN!

Kratak spisak zadataka koje naši administratori obavljaju kao deo našeg programa održavanja servera:

24/7 nadgledanje vašeg servera, uključujući sve pokrenute servise (Web, e-mail, baza podataka, kontrolna tabla, DNS, performanse RAID/diskova, i ostalo).

Dnevno/nedeljno skeniranje ranjivosti vašeg servera.

Pokretanje provere performansi sistema kako bi se osiguralo da naš hardver i softver funkcionišu ispravno.

Hitna zamena hardvera bilo koje neispravne/neuspele komponente servera.

Planirane nadogradnje servera/softvera sa ranijim obaveštenjem koje se šalju našim korisnicima, kao i brzo praćenje putem našeg sistema za obaveštavanje o statusu servera.

Učestala testiranja

Imate pitanja?

Ukoliko imate bilo koje pitanje ili želite da se informišete detaljnije, tu da pružimo odgovore na sva Vaša pitanja.