Najčešća pitanja

Na ovoj stranici možete pronaći odgovore na često postavljana pitanja, korisne informacije i uputstva

Najčešća pitanja i odgovori

Naravno! U zavisnosti od toga koji plan izaberete, prebacićemo ćemo Vaš sajt na našu platformu - BESPLATNO. Sav sadržaj će biti bezbedno premešten, tako da tokom procesa migracije ne dođe do prekida ili zastoja.
Apsolutno! Besplatan hosting e-pošte je uključen u sve Restop hosting planove. Možete kreirati neograničene e-mail adrese za profesionalni, brendirani izgled.
Domen možete da registrujete tako što u polju za pretagu unesete željeni domen koji želite da registrujete, a nakon toga, ukoliko je domen slobodan za registraciju, klikom na "Zakupite" registrujete domen, brzo i jednostavno.
Nije, domen nakon registracije je registrovan i nije ga moguće promeniti. Možete samo registrovati novi domen.
SSL sertifikati čuvaju privatnost online interakcija čak i kada putuju preko javnog interneta, i ulivaju kupcima poverenje i garantuju da je Vaš sajt bezbedan za obavljanje transakcija, kao i slanje privatnih informacija na Internetu. Prenos osetljivih podataka, ovim putem, se štiti od zloupotreba, ometanja ili prisluškivanja.
Vaš hosting paket će biti automatski postavljen odmah po primljenoj uplati. Ako ste naručili i registraciju domena uz hosting paket, domen će se takođe registrovati automatski.
Odmah nakon aktivacije hosting paketa, moći ćete otvoriti e-mail adrese s nastavkom Vašeg domena (npr. podrska@vasafirma.rs). Nove e-mail adrese otvarate preko cPanel kontrolnog panela za upravljanje Vašim hostingom u sekciji E-mail - Email Accounts. Ako Vam je potrebna dodatna pomoć, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam pomoći oko otvaranja i postavljanja Vaših e-mail adresa.