Sa Restop hostingom, možete biti apsolutno sigurni da ćete dobiti najbolje rešenje.

O hostingu

Naporno smo radili kako bismo postali ovo što smo sada – web hosting platforma nove generacije posebno skrojena za sve korisnike pomoću koje na jednostavan, brz i povoljan način možete imati svoju web stranicu, sa sigurnim i automatiziranim upravljanjem sa bilo kojeg mesta, uređaja i u bilo koje vreme.

Verujemo da upravljanje web stranicom ne sme biti komplikovano, vremenski zahtevno i skupo. Restop Hosting Vam omogućava idealnu platformu koja će ojačati Vaše online poslovanje, kao nijedan drugi hosting provider.

Brza i kvalitetna korisnička podrška, konkurentne cene i profesionalna rešenja su osnov našeg poslovnog pristupa. Naša misija je biti na usluzi svim klijentima i pružiti im najkvalitetnija i efikasna rešenja.

Svi naši čvorovi su opremljeni najnovijim i najbržim Intel / AMD poslovnim procesorima, 256 GB + RAM-a, što omogućava mnogo resursa za sve klijente koji su hostovani. Zaštićeni CISCO-om i zaštitnim zidovima aplikacija nudimo bolju sigurnost i zaštitu za uobičajene

Nudimo usluge konsaltinga, izrade prilagođenih aplikacija, prilagođenog dizajna, trgovačkih i internet marketing usluga. Možemo vam pružiti profesionalnu pomoć - kada vam je potrebna.

Imate pitanja?

Ukoliko imate bilo koje pitanje ili želite da se informišete detaljnije, tu da pružimo odgovore na sva Vaša pitanja.